Trabzonsporlu taraftarlardan tepki: Hodri meydan!

Trabzonlu Gençler grubu açıklama yayınladı

Trabzonsporlu taraftarlardan tepki: Hodri meydan!

Trabzonspor'un taraftar gruplarından Trabzonlu Gençler, bordo mavili takımın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçın ardından sarı lacivertli kulübün medya ayağının algı operasyonlarına sert tepki gösterdi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Masa altlarından oyun çevirmeye duran tüm medya patronları ve mensuplarına; Dün oynanan mücadelede birçok pozisyonda hakem aleyhimize karar vermekten çekinmeyen, sahada takımızı ince ince doğrayan bir hakem olmasına rağmen her başarısızlığının ardından hakemlere sığınmaya duran Ali Koç adlı şahıs yine sahnede provokatörlüğünü yapmıştır. “Haksızlık” adı altında bahsettikleri pozisyonları kalemini satmayan, vicdanı olan ve kimseye uşaklık etmeyen spor camiası izlemiştir. 

Hal böyle iken, takımımız için algı oluşturarak, sonraki maçlarda aleyhimize karar verilmesi için uğraşan ve medya üzerinde masadan oyunlar oynayan şahısları hepimiz çok iyi biliyoruz ve spor camiası ile paylaşmaktan kaçınmıyoruz.

Emre Bol, Serdar Ali Çelikler, Abdulkerim Durmaz, Rıdvan Dilmen, Deniz Ateş Bitnel, Deniz Çoban, Acun Ilıcalı ve Ali Koç sizi de masa altlarında çevirdiğiniz oyunları da çok iyi biliyoruz: Mesele yangın çıkarmaksa, buyrun gelin; Hodri meydan!

Trabzonspor taraftarları olarak, yıllardır üvey evlat olarak görüldüğümüz spor camiasında tek başımıza her türlü mücadeleyi verdik, bundan sonra da aynı kararlılıkla vereceğiz. Çevirdiğiniz oyunları başınıza yıktık, yine çıkacağız.

Türk Spor camiasında daha fazla rezil olmamak adına bu işleri bırakın! Uğraştığınız Trabzonspor’un altında ezilmeye mahkumsunuz” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler