Trabzonsporlu taraftarlardan maç saati tepkisi!

Trabzonsporlu taraftarlar, Beşiktaş maçının saatinin değiştirilmesini istiyor.

Trabzonsporlu taraftarlardan maç saati tepkisi!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Medical Park Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele 18.05.2019 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Trabzon'da saat 19:41'de iftarını açacak olan oruçlu taraftarlar maçı izlemek isterlerse oruçlarını stadyumda açmak zorunda kalacak. Trabzonsporlu taraftarlar maç saatine tepki gösterirken, Çılgınlar taraftar grubu maç öncesi açıklama yaptı.

Açıklamada, "18.05.2019 tarihinde oynanacak olan Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşmasının 19:00 olarak belirlenen maç saati büyük Trabzonspor taraftarının bu maça gelmemesi için yapılan bir uygulamadır. 19:35'te okunacak olan ezan açılacak oruç sebebiyle stadımızın dolmaması ihtimalini göz önünde bulundurarak karşılaşmanın saatini değiştirilmesini Çılgınlar olarak gerek görüyor, talep ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında İM Kayserispor maçında da Ramazan Ayı'nın ilk günü olması sebebiyle stadyumda boşluklar oluşmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor