Trabzonsporlu sporcular 3. oldu!

Konya’da düzenlenen Türkiye Judo Süper Ligi’nde Trabzonspor Bayan Judo Takımı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da üçüncülük kürsüsüne çıktı.    Buket Gedik, Büşra Özdek, Merve Ünlü, Nurcan Yılmaz, Nurbanu Güngör, Sonay Denizler, Aycan Durmuşoğlu ve Işıl Gençt

Trabzonsporlu sporcular 3. oldu!
Konya’da düzenlenen Türkiye Judo Süper Ligi’nde Trabzonspor Bayan Judo Takımı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da üçüncülük kürsüsüne çıktı. 
 
Buket Gedik, Büşra Özdek, Merve Ünlü, Nurcan Yılmaz, Nurbanu Güngör, Sonay Denizler, Aycan Durmuşoğlu ve Işıl Gençtürk’ten oluşan kadroyla Konya’da mücadele eden judo takımı beşli grupta ikinci sırayı alarak yarı finale çıktı. Grupta Konya Seydişehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi takımlarını 3-2, Bursagücü’nü ise 5-0 mağlup eden Bordo-Mavili ekip, tek mağlubiyetini İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’ne 4-1 yenilerek aldı.
 
Yarı finalde Galatasaray’a 4-1 mağlup olan Bayan Judo Takımı, üçüncülük maçında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u 3-2 yenerek ligi üçüncü sırada bitirdi. Kızlar üçüncülük sevincini maçtan sonra Teknik Direktörü Mustafa Birinci ile paylaştı. Ödül töreninde Trabzonspor Bayan Judo Takımı’na madalya ve üçüncülük kupasını Konya Judo İl Temsilcisi Hüsamettin Çelik verdi.
 
Judo Takımı Teknik Direktörü Mustafa Birinci tamamı yerli sporculardan kurulu sporculardan kurulu bir takımla elde ettikleri Türkiye üçüncülüğünün önemli bir başarı olduğunu vurgulayarak, “Kızlarımız tüm güçlerini ortaya koyarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kürsüye çıkmayı başardı. Trabzonspor’un bir judo ekolü olduğunu her zaman göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 
18660-0r7c9m0o.jpg
 
18660-1y2e7j5q.jpg
 
18660-4q1t4v1l.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler