Trabzonsporlu oyuncu milli arenada ilk 11’de!
Romanya, 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu’nda Avusturya deplasmanına çıkıyor. Trabzonsporlu Denis Dragus, mücadeleye ilk 11’de başlayacak.
Yayınlanma:
2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu’nda Romanya, Avusturya’ya konuk oluyor. Kritik karşılaşma öncesi Romanya’nın ilk 11’i netleşti.
Romanya Milli Takımı’nda forma giyen Trabzonspor’un oyuncusu Denis Dragus, mücadeleye ilk 11’de başlayacak.
Maç saat 21.45’te
Avusturya ile Romanya arasındaki karşılaşma saat 21.45’te başlayacak. Mücadele, Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak.
H Grubu’ndaki puan mücadelesi açısından önem taşıyan karşılaşmada iki ekip de sahaya galibiyet hedefiyle çıkacak.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum