Trabzonsporlu oyuncu Karadeniz ekibiyle anlaştı

Samsunspor, Trabzonsporlu oyuncuyu transfer ediyor.

Trabzonsporlu oyuncu Karadeniz ekibiyle anlaştı

Trabzonspor'da bir dönem yıldızı parlayan genç oyuncu Muhammet Beşir, Karadeniz ekiplerinden Samsunspor ile ilk idmanına çıktı. 

Kırmızı beyazlıların uzun süredir görüşme halinde olduğu ve geçtiğimiz yıl Trabzonspor tarafından Şanlıurfaspor'a kiralanan Muhammet Beşir, yeni sezon öncesi bugün Samsun'a giderek yeni takımıyla ilk idmanına çıktı. 

Geçtiğimiz sezonlarda Trabzonsporlu Burak Yılmaz ile olan benzerliği ve oyun stiliyle dikkat çeken Muhammet Beşir’in kiralık olarak resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Muhammet Beşir, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a transfer olmasıyla birlikte kendisinin yanına gitmiş ve “Bu kutsal formayı giyebilmek ve senin gibi olabilmek için çok çalışacağım” diyerek Bordo Mavili camiaya mesaj vermişti.

"PATLAMAYI BİZDE YAPACAK"

Forvet hattında görev yapan Muhammet Beşir’in transferini değerlendiren Teknik Direktör Alpay Özalan, “Muhammet, Türk futbolunda bilinen bir isim. Çok yetenekli bir oyuncu. Bir patlama yapamadı diye düşünüyorum. Bu patlamayı inşallah bizimle birlikte yapacaktır” dedi.

Beşir'in önümüzdeki günlerde Kırmızı Beyazlı ekiple resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 


Trabzonsporlu oyuncu Karadeniz ekibiyle anlaştı


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor