Trabzonsporlu Oyuncu ile Yollar Ayrıldı!

Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park, bir süredir kriz yaşadığı Tarence Kinsey ile yolları ayırdı.  Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:   Spor Toto Basketbol Ligi 13.Haftasında Rönesans Ted Ankara Kolejliler ile oynadığımız ka

Trabzonsporlu Oyuncu ile Yollar Ayrıldı!

Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park, bir süredir kriz yaşadığı Tarence Kinsey ile yolları ayırdı. 

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:
 
Spor Toto Basketbol Ligi 13.Haftasında Rönesans Ted Ankara Kolejliler ile oynadığımız karşılaşmanın ikinci yarısında oyuncumuz Tarence Kinsey soyunma odasına giderek bu önemli maçta takımını yalnız bırakmıştır. Bilinmesi gerekir ki, hiçbir oyuncumuz Trabzonspor'dan, bordo mavili renklerden büyük ve üstün değildir. Yaşanan bu hadisenin ardından Tarence Kinsey'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.
 
Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulue.
 
Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor