Trabzonsporlu oyuncu için flaş iddia! "Takımı bu halde bırakamam"

Trabzonspor'da Bardhi'nin gelen teklifler sonrası yönetimle görüşerek en azından sezon sonuna kadar takımda kalmak istediğini ilettiği öne sürüldü.

Trabzonsporlu oyuncu için flaş iddia! "Takımı bu halde bırakamam"

Trabzonspor'da zaman zaman performansı ile eleştiri oklarının hedefi olan Bardhi'nin, teklifler aldığı ve takımdan ayrılabileceği ifade ediliyordu. Bardhi konusunda dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Bardhi'nin, Trabzonspor'a yardımcı olmak adına sezon sonuna kadar takımda kalmak istediği öne sürüldü.

"Takım bu haldeyken ayrılmak istemiyorum"

Kuzey Makedonyalı 10 numaraya, ara transfer döneminde bazı ekiplerden teklif geldiği belirtilirken, Bardhi'nin Trabzonspor yönetimi ve teknik ekiple görüşerek "Takım bu haldeyken ayrılmak istemiyorum, sezon sonuna kadar kalıp yardımcı olmak istiyorum" dediği öne sürüldü.

Trabzonspor'un da yaşanan ayrılıklar sonrası, Bardhi için beklentileri karşılayacak bir teklif gelmemesi halinde ayrılık sürecini sezon sonu değerlendireceği ifade ediliyor.

bardhi-icin-flas-iddia-2.webp

Taraftarlardan Abdülkadir Ömür eleştirisi

Bakasetas'ın Galatasaray maçında görev alıp Panathinaikos'a transfer olması ve Bardhi'nin takıma yardımcı olmak adına sezon sonuna kadar takımda kalmak istediği iddiaları, Abdülkadir Ömür'ün ayrılık sürecindeki tavrına dair eleştirileri de beraberinde getirdi.

Sosyal medya üzerinden eleştirilerde bulunan bazı taraftarlar, Abdülkadir Ömür'ün ayrılık sürecindeki tutumunun yanlış olduğunu ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler