Trabzonsporlu Mas: Benim için önemli fırsat

Trabzonspor'un Boca Juniors'a transferi gündemde olan Emmanuel Mas, Arjantin'de açıklamalar yaptı.

Trabzonsporlu Mas: Benim için önemli fırsat

Haber61 / Haber Servisi

Trabzonspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Emmanuel Mas, Boca Juniors'a gitmek istediğini ve bunu yönetime söylediği belirtti. 


Transfer görüşmeleri için Arjantin'e giden Emmanuel Mas, katıldığı bir radyo programında açıklamalarda bulundu. Boca Juniors'un çok önemli bir takım olduğunu belirten oyuncu, "Menajerim görüşmeleri sürdürüyor. Tatil yapmak için Arjantin'e geldim ve umarım Boca ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanır. Menajerime Boca Juniors'ta oynanmak istediğimi söyledim. Kendim ve ailemin geleceği için çok önemli bir fırsat. Hepimiz dünya kupasında olmak istiyoruz. Dünya kupasında oynamayı hayal ediyorum. Umarım herşey istediğim gibi olur. Trabzonspor’dan ayrılmak istediğimi antrenör ve yönetime ilettim ve ayrılmak için kolaylık bekliyorum." dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor