Trabzonsporlu isimden flaş çağrı! "Protesto etmeye davet ediyorum"

Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi Şükrü Kuleyin'nden camiaya ve siyasetçilere çağrı geldi.

Trabzonsporlu isimden flaş çağrı! "Protesto etmeye davet ediyorum"

Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi ve İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanı Şükrü Kuleyin, Gençlik Spor Bakanlığı'nın Trabzonspor'un Papara ile yaptığı anlaşma sonrası yüzde 25 pay istediği iddiaları sonrası flaş bir çağrıda bulundu.

Şükrü Kuleyin, camiayı protestoya davet etti.

Kuleyin'in açıklaması şu şekilde;

Trabzonsporlu tüm siyasileri, parti ayrımı gözetmeden, ayrıca bütün belediyelerimiz ve STK’larımızı, Gençlik Spor Bakanlığı'nın talebini protesto etmeye davet ediyorum..

İstanbul kulüplerine her türlü peşkeşi çekip, Trabzonspor’a genelge uygulamak Trabzon ve Trabzonspor düşmanlığıdır. Trabzonluların ve Trabzonspor’un başarıları karşısında kompleks yaşayanların, her fırsatta bir bahane ile algı operasyonu yaparak kinlerini ortaya dökmeleri gerçekten üzücüdür.

Yeter artık; Türk futbolunda devrim yapan, ülke futbolunu 3 büyüğün tekelinden kurtararak,
farklılık ve farkındalık yaratan, Anadolu kulüplerine örnek olan kulübümüze her sahada yapılan haksızlıklara dur demenin zamanı gelmiştir.

kuleyin-flas-cagri-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler