Trabzonsporlu isimden Bakan'a istifa çağrısı!

Okutan'ın iddiası gündem olurken 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Trabzonsporlu isimden Bakan'a istifa çağrısı!

Galatasaray Trabzonspor maçının ardından yükselen tartışmaları TBMM'ye taşıyan Trabzon eski valisi MHP Isparta milletvekili Nuri Okutan'ın iddiası gündem olurken 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Okutan'ın Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç'a ''Trabzonspor-Galatasaray arasında oynanan maçta devre arasında hakeme whatsapp üzerinden msj atılarak Galatasaray’ı yaktın hatanı ikinci yarı telafi et iddiaları doğru mudur?'' şeklindeki sorusunun mutlaka cevaplandırılması gerektiğini söyleyen Hatayoğlu "Eğer bu iddialar doğruysa Bakan Kılıç istifa etmelidir" dedi.

Nuri Okutan'ın Bakan Kılıç'a yönelttiği  sorular ise şu şekildeydi

1. Trabzonspor spor toto süper Lig’de hakem kararlarının tartışıldığı maçlarda 18 puan kaybetti tartışmalı hakem kararlarıyla ilgili herhangi bir işlem yapıldı mı?

2. Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasında yanlış kararlarla maça damga vuran MHK başkanı, hakem ve sorumlular hakkında nasıl bir yaptırım uygulamayı düşünüyorsunuz?

3. Trabzonspor-Galatasaray arasında oynanan maçta devre arasında hakeme whatsapp üzerinden msj atılarak Galatasaray’ı yaktın hatanı ikinci yarı telafi et iddiaları doğru mudur?

4. Trabzonspor oynadığı maçlarda hakem kararlarıyla sürekli bir haksızlığa uğramıştır yapılan bu hakem hataları TFF içindeki bir yapı tarafından mı organize edilmiştir?

5. Trabzon halkı ve Trabzonspor taraftarı ülkesini seven ve milli değerlerine sahip çıkan insanlardır. Onlar maçların sonuçlarından çok futbolun tüm taraflarının işinin hakkını vermesiyle, maçların bir şölen havasında geçmesiyle ilgilidirler. Ayrıca Trabzonspor onlar için sadece bir kulüp değil, dik duruşun vatanperverliğin, haksızlıklara karşı onurlu çıkışında yerli ve milliliğin bir sembolüdür. Trabzonspor’un cezalandırılma sebepleri bu yapısından mı kaynaklanmaktadır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler