Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 24 Eylül 2026 12:10

Trabzonsporlu Havvanur Kethüda altın madalya için ringe çıkıyor

Trabzonspor’un milli boksörü Havvanur Kethüda, 2026 Avrupa Boks Şampiyonası’nda altın madalya için mücadele edecek.

Trabzonspor’un milli sporcusu Havvanur Kethüda, 2026 Avrupa Boks Şampiyonası’nda şampiyonluk için ringe çıkmaya hazırlanıyor.

Turnuvada finale kadar yükselmeyi başaran bordo-mavili sporcu, Avrupa’nın zirvesine çıkmak için son karşılaşmasına çıkacak.

RAKİBİ KSENIIA OLIFIRENKO

Havvanur Kethüda’nın final müsabakasındaki rakibi Kseniia Olifirenko olacak.

Kethüda, Olifirenko karşısında galip gelmesi halinde 2026 Avrupa Boks Şampiyonası’nı altın madalyayla tamamlayacak.

FİNAL SAAT 19.30’DA

Havvanur Kethüda ile Kseniia Olifirenko arasındaki altın madalya mücadelesi saat 19.30’da başlayacak.

Avrupa şampiyonunun belli olacağı final karşılaşması TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonsporlu milli sporcu, final öncesinde madalyayı garantilerken ringe Avrupa şampiyonluğu ve altın madalya hedefiyle çıkacak.

Kaynak: Trabzonspor Kulübü

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!