Mısır Futbol Federasyonu, 7 Kasım’da yaptığı açıklamayla A Milli Takım Teknik Direktörü Hüsam Hasan ve ekibiyle yollarını ayırdığını duyurdu. Federasyon yönetimi, takımın başına Ali Mahir’i getirme kararı aldı. fifa.com
FEDERASYON BAŞKANI TRABZON’DA SALAH İLE GÖRÜŞTÜ
Trabzonspor’un Mısırlı futbolcusu Mohamed Salah ile Hüsam Hasan arasında yaşanan sorunlar uzun süredir gündemdeydi.
Mısır Futbol Federasyonu Başkanı, geçtiğimiz günlerde Trabzon’a gelerek Salah ile bir görüşme gerçekleştirmişti.
FEDERASYON TAKIMIN İSTİKRARINA VURGU YAPTI
Federasyon, A Milli Takım’ın çıkarlarının öncelikli olduğunu ve takımın istikrarını koruma konusunda taviz verilmeyeceğini belirtti.
Yönetim kurulu, açıklama sırasında devam eden toplantıda son dönemde yaşanan olayları ve bunların milli takımın kamuoyundaki imajına ve istikrarına etkilerini değerlendirdi. Kurul, sözleşme hükümleri uyarınca Hüsam Hasan ile teknik ve idari ekibiyle yollarını ayırdı.
Federasyon, görev süresindeki çabası ve katkıları için Hüsam Hasan’a teşekkür ederek kariyerinin bundan sonraki döneminde başarı diledi.
ALİ MAHİR’DEN TEKNİK EKİP PLANINI SUNMASI İSTENDİ
Yönetim kurulu, A Milli Takım’ın başına getirdiği Ali Mahir’den teknik ekibini nasıl oluşturacağına ilişkin planını sunmasını istedi.
Federasyon, Mısırlı futbolseverlere milli takımın etrafında kenetlenme ve takımın taraftar beklentilerini karşılamak için gösterdiği çabaya destek verme çağrısını yineledi.