Trabzonsporlu golcüye talip var!

Trabzonspor'a büyük umutlarla gelen Muhammet Demir'in adı eski kulübüyle anılmaya başladı. Bordo mavililerde beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremeyen genç oyuncu için teknik heyette...

Trabzonsporlu golcüye talip var!

Trabzonspor'un geçen yıl Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı ancak bir türlü istenilen verimi alamadığı Muhammet Demir'e eski kulübü Gaziantespor'un talip olduğu öne sürüldü.


Gol yollarında çok büyük sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da en çok da forvetlerin performansı eleştiriliyordu. Bu isimlerin başında da Süper Lig’de her sezon 10 gol barajını geçen Muhammet Demir yer aldı. Geçen sezonun ara transfer döneminde 2 milyon 750 bin Euro bonservis ödenerek büyük umutlarla kadroya katılan 24 yaşındaki forvet beklentilerin altında kalınca adı ayrılık söylentileriyle anılmaya başladı. İlk talibi ise eski takımı Gaziantepspor olduğu belirtildi.

İbrahim Üzülmez yönetiminde sezonun ikinci yarısında fırtına gibi esmeyi planlayan Güneydoğu ekibi, eski oyuncusunu kiralamak için Trabzonspor yönetiminin kapısını çaldığı idda edildi. Bordo mavililerin ise bu teklife ancak yeni bir golcü alınırsa onay verebileceği ifade edildi.

Sizce Muhammet Demir Trabzonspor'da kalmalı mı yoksa yollar ayrılmalı mı? Yorum olarak görüşünüzü paylaşın,yayınlayalım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor