Trabzonsporlu genç futbolcuya övgü; Heykeltraş gibi...

Teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, Trabzonspor altyapısında yer alan ve sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı dönemler yaşayan Tayyib Ebrar Cumur'un yıldız olabileceğini söyledi.

Trabzonsporlu genç futbolcuya övgü; Heykeltraş gibi...

Haber61 Spor Servisi

Tuncay Lakot'un sunduğu ve Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu'nun konuk olduğu Haber61 TV'de yayınlanan Spor Gündemi programında haftanın değerlendirmesi yapılırken bir izleyicinin sorusu üzerine Tayyib Ebrar Cumur konuşuldu.

İzleyicinin "Tayyib Ebrar Cumur yıldız olabilir mi?" sorusuna futbolcuyu yakından tanıyan Zıvalıoğlu "Olur" şeklinde yanıt verirken "Gördüğüm kadarıyla çok farklı özellikleri var. Heralde nazar ediyoruz. Bacağı ameliyat masasından geriye gelmedi." ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu genç futbolcuya övgü; Heykeltraş gibi...

Lakot ise " Çok beğendiğim bir futbolcu. Altyapıdaki maçlarını anlattığım için yakından takip ediyorum. Çok yetenekli bir futbolcu. Bir heykeltraş gibi. Hayal ettiğini heykeltraş gibi çizip biçip sana verebilir. Yanlış bir ameliyat geçirdi. Kıkırdak dokusunda bir sorun oluştu. Son ameliyatta da kıkırdak dokusu dolduruldu. Umarım kısa sürede sahalara döner, en büyük dileğim bu." şeklinde konuştu

SPOR GÜNDEMİ PROGRAMININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Spor Gündemi programı her hafta pazartesi günü saat 14.00'te Haber61 TV'de

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler