Trabzonsporlu futbolcunun cezasında indirim! 4 maça düşürüldü

Trabzonspor’da 8 maç ceza alan futbolcunun cezası 4 maça düşürüldü.

Trabzonsporlu futbolcunun cezasında indirim! 4 maça düşürüldü

Trabzonspor Kadın Futbol Takımı'nda oynayan Gürcü oyuncu Teona Bakradze, 'müsabaka görevlisine tükürme' eylemi nedeniyle başlangıçta aldığı 8 maç men cezasını daha sonra Tahkim Kurulu'nun verdiği kararla yarı yarıya hafifletildi.

TFF'den yapılan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcunun cezası, Tahkim Kurulu'nun açıkladığı kararla azaltıldı.

TFF’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
Trabzon Spor A.Ş.’nin futbolcusu Teona Bakradze ile ilgili AFDK’nın 06.10.2023 tarih ve E.2023-2024/46 - K.2023-2024/58 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

Trabzon Spor A.Ş.’nin futbolcusu Teona Bakradze’nin müsabaka görevlisine tükürmesi nedeniyle FDT’nin 41/2. maddesi ve FDT’nin 13. maddesi uyarınca verilen 6 resmi müsabakadan men cezasında; temel ceza olan 8 resmi müsabakadan men cezası üzerinden FDT’nin 13. maddesi uyarınca takdiren cezasından ½ oranında indirim uygulanarak sonuç cezanın 4 resmi müsabakadan men cezası şeklinde düzeltilmesine, oybirliği ile karar verilmiştir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler