Trabzonsporlu futbolculardan 23 Nisan mesajı

Trabzonsporlu futbolcular 23 Nisan mesajı yayınladı.

Trabzonsporlu futbolculardan 23 Nisan mesajı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonsporlu futbolcular 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bordo mavili kulübün sosyal medya hesabından yayınlanan videoda Salih Kavrazlı, Atakan Gündüz, Serkan Asan, Kerem Baykuş, Abrurrahim Dursun, Arda Akbulut, Guilherme, Pereira ve Sosa'nın mesajlarına yer verildi.

Salih Kavrazlı, Atakan Gündüz, Serkan Asan, Kerem Baykuş, Abrurrahim Dursun, Arda Akbulut mesajlarında "Vatanı korumak çocukları korumakla başlar. İşte bu nedenle Mustafa Kemal Atatürk Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı bu özel günü çocuklara armağan etmiştir. Varlığından güç aldığımız çocuklarımız, Genç kardeşlerimiz geleceğimizin güvencesidir. Gelecek yıllarda daha sağlıklı, daha huzurlu ve neşe içinde kutlamak dileğiyle. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı2nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıl dönümünü kutluyorum." dediler.

Guilherme mesajında “Herkese merhaba. Çocuklarımız hepimiz için geleceği temsil ediyor. Dünyanın her yerinde çocuklar, kendi ülkelerinin tarihlerinden aldıkları güçle geleceği değiştirecekler. Çocukların Bayramı kutlu olsun.” dedi.

Pereira mesajında “23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti için yeni bir dönemin başlangıcı ve bir dönüm noktası. Bu yüzden, bugünün çocuklara armağan edilmesi çok anlamlı.” Dedi.

Sosa ise mesajında “Merhaba. Ben Jose Sosa. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı dolayısıyla duyduğumuz mutluluğu ve gururu sözlere ifade etmek istiyoruz. Sizlere kocaman bir öpücük gönderiyoruz” ifadelerine yer verdi.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor