Trabzonsporlu futbolcudan parmak ısırtan performans! Tekke özel olarak tebrik etti

Trabzonspor'da Salih Malkoçoğlu, Bodrum FK maçında performansı ile beğeni topladı.
Trabzonsporlu futbolcudan parmak ısırtan performans! Tekke özel olarak tebrik etti

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 36. hafta müsabakasında Bodrum FK'ya konuk oldu ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Fatih Tekke, sezon boyunca fazla forma şansı bulamayan isimlere de görev verirken, U19 takımının kaptanı Salih Malkoçoğlu'nu da ilk 11'de sahaya sürdü.

7 ikili mücadele ve 4 hava topu kazandı, 5 pas arası yaptı

Bodrum FK'ya karşı 90 dakika sahada kalan genç oyuncu gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Stoper bölgesinde görev alan Salih Malkoçoğlu, 10 ikili mücadelenin 7'sini, 7 hava topu mücadelesinin 4'ünü kazandı. 5 kez pas arası yaptı. Maç boyu da %94'lük pas isabetiyle oynadı.

Tekke'den tebrik

Maç sonu basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Fatih Tekke, genç futbolcuyu performansı dolayısıyla tebrik ederek, "Bana göre Salih maçın iyilerindendi. Birçok oyuncu iyiydi ama en büyük kazanım Salih oldu" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir