Trabzonsporlu futbolcu prim dağıttı!

Trabzonspor’un 25 yaşındaki genç oyuncusu Muza Nizam, eşine az rastlanır bir olaya imza attı...    Sakatlığı nedeniyle Süper Lig’in ilk haftasında Bursaspor’a karşı forma giyemeyen Nizam, hafta sonunda Rumen Alexandru Bourceanu ile birlikte U21 takımının

Trabzonsporlu futbolcu prim dağıttı!
Trabzonspor’un 25 yaşındaki genç oyuncusu Muza Nizam, eşine az rastlanır bir olaya imza attı... 
 
Sakatlığı nedeniyle Süper Lig’in ilk haftasında Bursaspor’a karşı forma giyemeyen Nizam, hafta sonunda Rumen Alexandru Bourceanu ile birlikte U21 takımının Bursa’yı 2-0 mağlup ettiği maçta forma giyerek kendisini denedi.
Karşılaşmada bir de gol atan Musa Nizam, maçın ardından genç futbolculara kendi cebinden 10 bin TL galibiyet primi dağıttı. 
 
Trabzonspor U21 takımı futbolcuları da karşılaşma sonrasında Musa Nizam’ın yanına giderek teşekkür ettiler ve alkışladılar. U21 maçında attığı golle hem moral bulan, hem de genç futbolcuları teşvik eden Musa Nizam’ın bu davranışı Bordo-Mavili camiada takdirle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor