Trabzonsporlu Futbolcu Patladı!

Sezon başından bu yana bir türlü istediği performansı gösteremeyen, Teknik Direktör Şota Arveladze ile de yıldızı bir türlü barışmayan Aytaç, Okay’ın kart cezalısı olduğu Rizespor maçında yakaladığı forma şansını iyi kullandı ve son üç maçta teknik patron

Trabzonsporlu Futbolcu Patladı!

Sezon başından bu yana bir türlü istediği performansı gösteremeyen, Teknik Direktör Şota Arveladze ile de yıldızı bir türlü barışmayan Aytaç, Okay’ın kart cezalısı olduğu Rizespor maçında yakaladığı forma şansını iyi kullandı ve son üç maçta teknik patron Sadi Tekelioğlu’nun vazgeçmediği isim oldu.

Rizespor maçında ortaya koyduğu futbolun yanı sıra mesafe tanımaksızın çektiği isabetli şutlarla dikkat çeken Aytaç, kupadaki Nazilli maçında da çıkışını sürdürmüştü. Oyunu çift yönlü oynayan Aytaç, Antalyaspor maçında da 11’deki yerini aldı. Okay’dan formayı kapan 22 yaşındaki genç yetenek, yine üstün bir performans ortaya koydu. 11 bin 280 metre ile maçın en fazla koşan oyuncusu olan Aytaç, bu maçta da etkili şutlar çıkardı ama gol bulamadı. Aytaç artık formayı bırakmak istemiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor