Trabzonsporlu Futbolcu Ayrılmak İstiyor!

Sözleşmesinde yer alan ‘Param zamanında ödenmezse, günlük 5 bin Euro faiz alırım’ maddesi nedeniyle serbest kalması son anda önlenen ve alacakları verildikten sonra da yeni sözleşme yapılarak ceza maddesinin kaldırıldığı Kamerunlu yıldızın, halen mutlu ol

Trabzonsporlu Futbolcu Ayrılmak İstiyor!
Sözleşmesinde yer alan ‘Param zamanında ödenmezse, günlük 5 bin Euro faiz alırım’ maddesi nedeniyle serbest kalması son anda önlenen ve alacakları verildikten sonra da yeni sözleşme yapılarak ceza maddesinin kaldırıldığı Kamerunlu yıldızın, halen mutlu olmadığı öğrenildi. İdmanlarda keyifsiz bir görüntü çizen Mbia’nın, tavırlarıyla gitme havasında olduğu gözlenirken, Bursa maçı öncesinde ve sonrasında da herhangi bir arkadaşıyla tokalaşmadan takım otobüsüne geçmesi dikkatlerden kaçmadı.
 
"PARAYI ALDI HEDEFİ BİTTİ"
 
Kulüpten alacağı kalmamasına rağmen kendi kendine sorun çıkararak gitmeyi kafasına koyan Stephane Mbia’nın bu hareketleri, ‘Parasını aldı, Trabzonspor’daki hedefi bitti’ şeklinde yorumlandı. Eski takımı Sevilla ve G.Saray’ın kendisiyle ilgilendiğini bilen 30 yaşındaki oyuncunun, bu nedenle gitmek için zemin hazırladığı ve takım arkadaşlarını da kendisinden soğutmayı amaçladığı öğrenildi.(Habertürk)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor