Trabzonspor'un eski yöneticisinden flaş sözler! "Fenerbahçe'nin yaptığı şike cezalandırılmadığı için..."

Trabzonspor'un eski yöneticisi Gökhan Saral açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un eski yöneticilerinden iş insanı Gökhan Saral, Haber61 canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar ve PFDK kararları ile ilgili olarak konuşan Saral, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Çifte standardı ortadan kaldıramadık"

Tamam, taraftarımız bir hata yapmıştır. Cezası kanun karşılığında neyse boynumuz kıldan incedir. Ancak aynı şekilde Fenerbahçeli futbolcuların da eşit muamele görmesi gerekir. Trabzonluların kaçacak bir durumu yok. Çifte standardı ortadan kaldıramadık. Fenerbahçeli futbolcular Trabzon'dan törenle ayrıldı.

"Fenerbahçeli futbolcular hakkında soruşturma açılmasını talep ettik"

Taraftarlarımız fiziki müdahaleye maruz kaldı. Darp raporları var. 3 taraftarımız bu futbolculardan şikayetçi. Adaletin terazisinin eşit olması münasebetiyle, Fenerbahçeli futbolcular hakkında soruşturma açılmasını ve ifadelerinin alınmasını talep ettik.

"Formanın rengine göre kanun olmaz"

Bize hızlı işleyen adalet, Fenerbahçe için henüz düğmeye bile basmış değil. Trabzonsporlu taraftarlar gözaltına alınıp tutuklandı. Adalet Bakanı, Fenerbahçeli futbolcular için soruşturma yapılabileceğini ifade ediyor. Fenerbahçe deklarasyon yayınlıyor, 20 dakika sona Bakan düzeltme yapıyor. Fenerbahçe'nin tepkisi karşısında çaresizlik içinde düzeltme ihtiyacı hissedildi. Formanın rengi önemli değil. Formanın rengine göre kanun olmaz. Seçim üzerine bir denge tutma açıklaması olarak görüyorum.

Fenerbahçe'nin yaptığı şike cezalandırılmadığı için, Fenerbahçe suçu alışkanlık haline getirdi. Ben olsam, ellerini sıkmazdım. Onlara tören yapmazdım, net söyleyeyim.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor