Trabzonspor'la adı anılan Sylla'da yeni gelişme

Haber61 Haber Servisi   Son dönemde adı Trabzonspor'la anılan Anderlecht'te forma giyen Sylla ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Belçika basınında çıkan iddialara göre Trabzonspor'un yanı sıra Atalanta da Syllia'nın peşine düştü.   İşte o iddia;   D

Trabzonspor'la adı anılan Sylla'da yeni gelişme
Haber61 Haber Servisi
 
Son dönemde adı Trabzonspor'la anılan Anderlecht'te forma giyen Sylla ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Belçika basınında çıkan iddialara göre Trabzonspor'un yanı sıra Atalanta da Syllia'nın peşine düştü.
 
İşte o iddia;
 
Devre arası transfer döneminde büyük ilgi gören İdrissa Sylla'ya özellikle İtalyan kulübü Atalanta girişimlerde bulundu. Ancak Anderlecht Syllayı hiç bir şekilde bırakmak istemediğini açıkladı.
 
Trabzonspor'un da ilgilendiği Sylla için Atalanta yeni sezon için yeniden atağa geçecek. Sylla şuanda Anderlecht'de Okaka'nın yedeği olarak kadroda şans buluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler