Trabzonspor'dan Yusuf ve Abdulkadir açıklaması "Gayriresmi..."

Trabzonspor'un iki genç yıldızı gündemden düşmüyor.

Trabzonspor'dan Yusuf ve Abdulkadir açıklaması "Gayriresmi..."
Haber61 / Tuncay Lakot

Bordo mavili ekipte performanslarıyla kendine hayran bırakan iki genç yetenek Yusuf yazıcı ve Abdulkadir Ömür ile alakalı hergün yeni bir transfer haberi çıkıyor.  Hatta fiyat belirlemeye kadar giden bu haberlere net bir tepki geldi.
 
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Gencağa Meriç Haber61'e yaptığı açıklamada "Sayın Muharrem Usta'ya bu konuda gayri resmi baskı olduğunu ancak gündemlerinde böyle bir gündem olmadığını söyledi.
 
Gencağa Meriç açıklamalarında şu ifadelere yer veri :" Yusuf ve Abdulkadir için resmi bir teklif yok. Gayri resmi olarak başkana baskı yapılıyor. Bazı görüşme talepleri oluyor ama başkan görüşmek istemiyor. Bu çocuklar daha bizde gelişecekler ve bizde oynayacaklar. Gündemimizde öyle bir şey yok."
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler