Trabzonspor’dan VAR tepkisi: Buna bir açıklama getirilsin!

Trabzonspor ile Akhisarspor arasında oynanan karşılaşmada yaşanan penaltı pozisyonunda hakemin VAR’a çağrılması sonrası Trabzonspor’dan tepki geldi.

Trabzonspor’dan VAR tepkisi: Buna bir açıklama getirilsin!

Haber61 - Spor Servisi - Süper Lig’in 25. Haftasında sahasında ağırladığı Akhisarspor’u 2-1 yenen Trabzonspor’da VAR tepkisi vardı.

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu karşılaşma sonrası Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı ve VAR kurallarının net olarak açıklanması gerektiğini söyledi.

Ağaoğlu “FİFA kurallarında temasla müdahalede hakem VAR’a çağrılmaz deniyor ama hakem Türkiye’de çağrılıyor. Buna bir açıklama getirilmesi lazım” dedi.

Ağaoğlu galibiyetin güzel olduğunu belirtip “Devam edeceğiz önümüze daha çok ciddi maç var. BB Erzurumspor maçından sonra lige ciddi bir ara verilecek. Takım toparlanacak. Verilecek aradan sonraki maçlar zorlu maçlar. Bugünün en güzel tarafı 3 puanla ayrılmamız. Bir şeyi anlamadım. Buna bir açıklama getirilirse herkes rahatlayacak. Ulenberg üstüne basa basa temasla verilen penaltıda hakemi 'VAR'a çağırmayın' diyor ama bugün yine bir temastan penaltı ve hakem bugün yine VAR’a çağrıldı. Daha önce böyle iptal edilen penaltı var. Buna bir açıklama getirilsin. Gerçekten FİFA’nın Var kuralı Temastan penaltılarda hakemi çağırmayın, kararı hakemin insiyatifine bırakın  demesi var mı yok mu? Ama bugün hakem yine çağırıldı sonuçta doğru karar verildi. Daha önce puanları son dakikalarda 4 maçta 8 puan bıraktık bugün yine aynı şey olabilirdi. Allah yardım etti diyelim.“ İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor