Trabzonspor'dan üyelere kritik uyarı

Trabzonspor üyeleri bilgilerini güncellemeleri konusunda uyardı.

Trabzonspor'dan üyelere kritik uyarı

Trabzonspor'dan üyelerine uyarı geldi. Dernekler Kanunu, Dernekler tüzüğünün 20. maddesine göre üyelerin bilgilerinin eksiksiz olarak kulübe gönderilmesi istendi. 

Trabzonspor'da yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ;

Değerli üyelerimiz;

Dernekler Kanunu, Dernekler Yönetmeliği ile tüzüğümüzün 20. maddesi uyarınca, üye bilgilerinizi (AD - SOYAD – TC KİMLİK NO – ADRES – FOTOĞRAF - TELEFON – E-POSTA) eksiksiz ve güncel olarak kulübümüze bildirmeniz gerekmektedir.

Üyelik bilgileri eksik veya güncellenmemiş olan üyelerimiz, kulübümüz tarafından yapılan bilgilendirmelerden ve tebliğlerden mahrum kalmamaları için uyeislemleri.trabzonspor.org.tr adresinden kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini güncelleyebilir ve son altı aya ait vesikalık bir fotoğraflarını sisteme yükleyebilirler.

(NOT: Vesikalık harici sosyal medya veya benzer platformlarda yer alan fotoğraflar kabul edilmemektedir.)

Güncelleme işlemi online olarak yapılabilmektedir. uyeislemleri.trabzonspor.org.tr adresinde yer alan üyelik paneline, üye numaranızı (ya da TC. Kimlik numaranızı) ve şifrenizi girerek, üye bilgi güncelleme sayfanıza erişebilirsiniz. Bilgi güncelleme sayfasında sorun yaşıyorsanız, 444 1967 veya 0462 3250967 numaralı telefonlardan kulübümüzün halkla ilişkiler birimini arayarak destek alınabilir.

Camiamıza saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler