Trabzonspor'dan UEFA harekatı

Trabzonspor'un UEFA Mali Fair Play Kurulu'na vereceği savunmanın tarihi belli oldu.   UEFA'nın, Mali Fair Play şartlarını yerine getirmesi için sezon sonuna kadar süre tanıdığı Trabzonspor kulübünde Başkan Muharrem Usta ve Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğ

Trabzonspor'dan UEFA harekatı
Trabzonspor'un UEFA Mali Fair Play Kurulu'na vereceği savunmanın tarihi belli oldu.
 
UEFA'nın, Mali Fair Play şartlarını yerine getirmesi için sezon sonuna kadar süre tanıdığı Trabzonspor kulübünde Başkan Muharrem Usta ve Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, ay sonunda İsviçre'ye gidecek.
 
Burada UEFA yetkililerine Mali Fair Play şartlarını yerine getirme konusunda attıkları adımları sözlü olarak anlatacak olan Usta, oyuncuların yaptıkları indirimler ve sponsorluk anlaşmalarında geldikleri son nokta hakkında bilgiler verecek.
 
GİDERLERDE BÜYÜK DÜŞÜŞ
 
UEFA'dan gelmesi muhtemel bir cezayı en asgari seviyeye çekmek için çaba harcayacak olan Başkan Usta ile Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu'nun, oldukça geniş bir savunma dosyası hazırladığı ifade edildi.
 
Başkan Usta'nın, UEFA'nın daha önce verdiği yol haritasına göre attığı adımlar sonrası men cezası gelmesi beklenmiyor. Usta ve ekibi, birçok gider kalemini kısmış, yıllık futbolcu giderlerini 140 milyon TL'den 75 milyon TL'ye indirmişti. Bu hamleler UEFA'dan takdir görmüştü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler