Trabzonspor'dan taraftara müthiş jest

Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı yöneticileri , bordo mavi takımın Muratbey Uşak Sportif ile oynayacağı maç için taraftara jest yaptı.Trabzonspor Medical Park Yönetim Kurulu'nun yaptığı açıklamada;"EuroChallenge Final Four final maçında Hayri Gür

Trabzonspor'dan taraftara müthiş jest

Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı yöneticileri , bordo mavi takımın Muratbey Uşak Sportif ile oynayacağı maç için taraftara jest yaptı.

Trabzonspor Medical Park Yönetim Kurulu'nun yaptığı açıklamada;

"EuroChallenge Final Four final maçında Hayri Gür  Spor Salonunu hınca hınç dolduran ve destekleri ile Avrupa 2.liğinde  büyük pay sahibi olan eşsiz taraftarlarımıza teşekkür mahiyetinde; Türkiye Basketbol Ligi 28. haftasında 29 Nisan çarşamba günü saat 19:00'daki   Trabzonspor Medical Park - Muratbey Uşak Sportif maçını tüm taraftarlarımız ücretsiz olarak izleyebileceklerdir. " ifadeleri kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor