Trabzonspor'dan taraftara fırsat

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak olan zorlu maç öncesinde Bordo Mavili taraftarlara müjdeli bir haber verildi. Trabzonspor, büyük maçlarda misafir tribün yasağının devam etmesi nedeniyle Galatasaray'

Trabzonspor'dan taraftara fırsat
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak olan zorlu maç öncesinde Bordo Mavili taraftarlara müjdeli bir haber verildi. Trabzonspor, büyük maçlarda misafir tribün yasağının devam etmesi nedeniyle Galatasaray'lı taraftarların Trabzon'da maçı izleyemeyecek olmasını fırsata çevirdi. Bordo Mavililer, deplasman tribünün taraftarlara açtı ve 500 kişilik bölümün biletlerini satışa sundu. Taraftarlar bu biletlere akın etti ve kısa süre içerisinde tüketti.
 
Statta boş yer kalmayacak!
Trabzonspor'un Galatasaray'ı konuk edeceği maçın biletlerine yoğun ilgi gösterildi. 24169 kişi kapasiteli Hüseyin Avni Aker Stadı'nda akşam oynanacak olan maçta boş yerin kalmaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor