Trabzonspor'dan sürpriz teklif

Yanal’ın yerine Şota’yı getiren ancak Hacısalihoğlu’nun koltuğunu kısa sürede dolduramayan Bordo-Mavililer’in Hollanda kampında aynı zamanda doktor olan kulübün Genel Sekreteri Köksal Güney görev yapmıştı.  Yeni sezon öncesindeki ikinci kampına bu sefer A

Trabzonspor'dan sürpriz teklif
Yanal’ın yerine Şota’yı getiren ancak Hacısalihoğlu’nun koltuğunu kısa sürede dolduramayan Bordo-Mavililer’in Hollanda kampında aynı zamanda doktor olan kulübün Genel Sekreteri Köksal Güney görev yapmıştı. 
 
Yeni sezon öncesindeki ikinci kampına bu sefer Almanya’da yine doktorsuz başlayan takımda; Mbia, Deniz Yılmaz, Alexandru Bourceanu ve Özer Hurmacı’nın peş peşe sakatlık yaşaması sonrasında yönetim, tanıdık bir isimden yardım istedi. Bordo-Mavili idareciler; Beşiktaş’taki 2 yıllık görev süresi sona eren ve Schalke 04’le anlaşan Ertuğrul Karanlık’ı, kulübün Trier’deki kampına davet etti. 
 
Resmi teklif yapıldı
 
Talep üzerine Trabzonspor’un kampına giden Ertuğrul Karanlık, belinden sakatlığı bulunan Özer Hurmacı’ya özel tedavi uyguladığı Tecrübeli futbolcunun bu gelişmenin ardından ağrılarının oldukça azaldığı ve önümüzdeki hafta takımla çalışmalarına başladığı yerden başlayacağı öne sürüldü.
 
Daha önce Fenerbahçe’de de görev yapan Ertuğrul Karanlık’ın yardım isteğini geri çevirmemeleri sonrasında yönetimin, tecrübeli doktora transfer teklifinde bulunduğu ancak Karanlık’ın Schalke’yle yola devam etme kararı aldığını ilettiği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor