Trabzonspor’dan Slovenya kampı günlüğü! Konuk: Abdülkadir Ömür "Geçen seneyi telafi edeceğiz"

Trabzonspor, Slovenya kampındaki ilk günün videosunu yayınladı.

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapılacak kamp programı için Slovenya’ya gitti.

Bordo mavililerin ilk antrenman günü ile ilgili günlüğünde konuk oyuncu sevilen isim Abdülkadir Ömür oldu.

Ömür, Slovenya’ya gidiş esasında yaşadıkları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Yeni sezona en sağlam güçlü bir şekilde girmek istiyoruz. Genç arkadaşlarımız var. Yeni oyuncularımız var burada bizimle. Benim de 8. Yılım burada. Altyapıdan çıkan arkadaşlarım bana ağabey deyince ‘Bayağı oldu galiba’ diyorum kendi kendime. 8. Yılım ve Trabzonspor için ilk günden itibaren herkesin hedefidir, hayalidir. Trabzonspor’u en iyi şekilde en iyi yerde bitirebilmek. Başarılar elde edebilmek. Birçok arkadaşımız da bunun hayaliyle buraya geldi. Heyecanlılar. Onlara yardım edeceğiz. Çok güçlü bir şekilde kampımızı geçirip geçen seneyi telafi etmek istiyoruz.

Çok iyi bir ortamımız var. Slovenya’da da gelecek arkadaşlarımızla beraber tekrardan aile olmaya çalışacağız. Önce büyük Trabzonspor taraftarını sonra camiayı başarılara ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Sadece sizden destek istiyoruz. Sizleri seviyoruz” şeklinde konuşan Ömür’ün daha sonra takım arkadaşları ile birlikte yaptıkları antrenmanı ve kulüp personeli ile olan ilişkileri hakkında sahneler gördüğümüz video Trabzonspor’un Youtube hesabından yayımlandı.

Yıldız oyuncu videoyu sonlandırırken teknik direktör Bjelica’nın oyunculara antrenmanların gün geçtikçe zorlaşacağı ve günde çift antrenman yapacaklarını bildirdiğini ifade etti.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler