Trabzonspor’dan sermaye artırımı açıklaması! Para nereye harcandı

Trabzonspor'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıklama geldi.

Trabzonspor’dan sermaye artırımı açıklaması! Para nereye harcandı

Trabzonspor, sermaye artırımından gelen paranın nerelere harcandığı konusunda açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, 2020 yılında yaptığı sermaye artırımı ile alakalı açıklamada bulundu.

Kamuoyu Aydınlatma platformuna bildirilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Sermaye Artırımından Elde Edilen Fonun Kullanım Yerleri Şirket’in sermaye artışından elde etmiş olduğu fonun kullanım yerleri aşağıdaki şekildedir;

Finansal Borç Ödemeleri Şirket tarafından sermaye artırımından elde edilen fonun 200.841.067,94 TL tutarındaki kısmı, 14.01.2021 ve 19.01.2021 tarihilerinde gerçekleştirilen kredilere ilişkin ödemelerde kullanılmıştır.

Futbolcu ve teknik kadro ödemeleri, kulüplere bonservis ödemeleri, Vergi ve SGK ödemeleri ile diğer çeşitli borçlara ilişkin Ödemeler Şirket tarafından sermaye artırımından elde edilen fonun 58.616.071,75 TL tutarındaki kısmı futbolcu, teknik kadro ücret ve prim ödemeleri ile kulüplere ve menajerlere olan borç ödemelerinde kullanılırken, geri kalan 4.668.650,41 TL tutarındaki kısmı ise Vergi-SGK ve diğer borç ödemelerinde kullanılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor