Trabzonspor’dan sağ kanada takviye

Trabzonspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Teknik Direktör Şota’nın yönetimden sağ kenara bir oyuncu istediği Chelsea’de forma giyen Marco Marin ile Trabzonspor’un kiralık olarak oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürdüğü i

Trabzonspor’dan sağ kanada takviye

Trabzonspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Teknik Direktör Şota’nın yönetimden sağ kenara bir oyuncu istediği Chelsea’de forma giyen Marco Marin ile Trabzonspor’un kiralık olarak oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürdüğü iddia edildi.

Uefa Avrupa Ligi ön eleme turunda 1-0 rövanşında kendi evinde Rabotniçki’yi konuk edecek olan Trabzonspor bir yandan bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan Sportif Direktör Süleyman Hurma transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Şota’nın performansından memnun olmadığı Erkan Zengin’in yerine yönetimden sağ kenar oyuncusu istediği ve Süleyman Hurma’nında Marco Marin ile temas kurduğu ve görüşmelerin olumlu geçtiği iddia edildi.

Takımında fazla forma şansı bulamayan ve Chelsea’nin de kiralık olarak başka bir takımda oynamasına sıcak baktığı Marco Marin için gelen tekliflerin içinden Trabzonspor’u tercih ettiği ve oyuncunun transferinin önümüzdeki haftaya kadar netleşeceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler