Trabzonspor'dan özel savunma hazırlığı

Trabzonspor, PFDK'ya sevk edilen Başkan Muharrem Usta, 4 futbolcu ve idarecilerle ilgili geniş kapsamlı bir savunma dosyası hazırladı. Bugün açıklanacak kararların ardından Tahkim Kurulu'na başvuracak olan bordomavili yetkililerin, özellikle kırmızı kartl

Trabzonspor'dan özel savunma hazırlığı
Trabzonspor, PFDK'ya sevk edilen Başkan Muharrem Usta, 4 futbolcu ve idarecilerle ilgili geniş kapsamlı bir savunma dosyası hazırladı. Bugün açıklanacak kararların ardından Tahkim Kurulu'na başvuracak olan bordomavili yetkililerin, özellikle kırmızı kartların geçersiz sayılması için yoğun bir baskı kuracağı ifade edildi. Oyunculara kırmızı kart gösterilen pozisyonlar öncesinde hakemin verdiği yanlış kararların ısrarla vurgulanacağı savunma dosyalarına bizzat Başkan Muharrem Usta'nın da müdahil olduğu öğrenildi. 
 
Özel bir ekip çalışıyor 
Başkan Usta'nın görevlendirdiği özel bir ekip özellikle penaltılar ve kırmızı kartların yaşandığı anların çok detay görüntüleri, ağız okuma yöntemi ile o anda hakemin futbolculara söyledikleri bir bir montajlanıyor. Hazırlanan görüntülerde ayrıca seslendirme de yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor