Trabzonspor'dan orta saha hamlesi! "Temaslar başladı"

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Polonyalı oyuncuyu gündemine aldı.

Trabzonspor'dan orta saha hamlesi! "Temaslar başladı"

Sezona istediği gibi başlangıç yapamayan ve kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Legia Varşova forması giyen 24 yaşındaki ön libero Bartosz Slisz'i gündemine aldığı öne sürüldü.

Trabzonspor'un, ön libero bölgesinin yanı sıra stoperde de forma giyebilen Bartosz Slisz için temaslara başladığı ifade ediliyor.

SÖZLEŞMESİ 1 YIL SONRA SONA ERİYOR

Bordo mavili ekibin, Slisz'in dışında bu bölge için Talleres'te forma giyen 22 yaşındaki ön libero Rodrigo Villagra ismi için de nabız yokladığı gelen belirtiliyor.

Polonyalı milli oyuncunun, Legia Varşova ile olan sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması, Trabzonspor'un bu transferde pazarlık için elini kolaylaştıran bir faktör olarak ön plana çıkıyor.

142 MAÇTA GÖREV YAPTI

Trabzonspor'un gündemine gelen Bartosz Slisz, Şubat 2020'den bu yana formasını giydiği Legia Varşova'da 142 maça çıktı, 5 gol attı ve 10 asist yaptı.

tsden-orta-saha-hamlesi-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler