Trabzonspor'dan Örnek Hareket

Hollanda'da ilik nakli bekleyen 4 yaşındaki minik Bade için girişimler sürüyor Hollanda'nın Rotterdam kentindeki Erasmus Hastanesi'nde ilik nakli bekleyen Trabzon Yomralı olan 4 yaşındaki Bade Çakır için Trabzonspor Yönetimi seferber oldu.    Bugün Avni

Trabzonspor'dan Örnek Hareket

Hollanda'da ilik nakli bekleyen 4 yaşındaki minik Bade için girişimler sürüyor

Hollanda'nın Rotterdam kentindeki Erasmus Hastanesi'nde ilik nakli bekleyen Trabzon Yomralı olan 4 yaşındaki Bade Çakır için Trabzonspor Yönetimi seferber oldu. 

Bugün Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak maçtan önce kulübün resmi Twitter hesabından duyurular yapan Trabzonspor,"Bade için kan ver, tribünde yerini al"dedi. Kulü ayrıca açıklamasında "Yomralı Bade Çakır için Avni Aker Stadyumu Şampiyon kafe önünde taraftarlarımızdan kan alınacaktır."diyerek taraftarları amansız hastalığa yakalanan Bade için kan vermeye davet etti. 

Trabzonspor taraftarları ve diğer sporseverler bu hareketi takdir ederken, ilginin nasıl olacağı ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor