Trabzonspor'dan Oliver Torres hamlesi! Görüşmeler başladı

Trabzonspor yakından ilgilendiği Oliver Torres ile görüşmelere başladı

Trabzonspor'dan Oliver Torres hamlesi! Görüşmeler başladı

Trabzonspor, transfer sezonunda sadece Thomas Meunier'yi kadrosuna katarak, takım güçlendirmesini yaz aylarına ertelemişti.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı, son ayda transfer çalışmalarına hız verdi. Trabzonspor orta saha için Batista Mendy'nin yanına 6 ve 8 numara pozisyonlarında, ayrıca 10 numara rolünde oynayabilecek oyuncular arayışında ve kanat ile forvet pozisyonları için de özel transferler planlıyor.

Özellikle 8 numara mevkisindeki eksikliği gidermek isteyen Bordo-mavililer, İspanyol orta saha oyuncusu Oliver Torres ile ilgileniyor ve görüşmelere başladı.

Oliver Torres, sezon sonunda Sevilla ile olan sözleşmesinin bitmesiyle ayrılacağını duyurdu. 29 yaşındaki futbolcu, kariyerinin doruk noktasında olduğunu ve kendini daha iyi tanıdığını ifade etti.

Torres, bu sezon Sevilla adına 31 maçta yer aldı ve bu maçların 21'inde ilk 11'de sahaya çıktı, 2 asist yaparak katkıda bulundu

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor