Trabzonspor'dan Ndiaye açıklaması: Görüştük ve...

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp Haber61'e açıklamalarda bulundu

Trabzonspor'dan Ndiaye açıklaması: Görüştük ve...

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, bordo mavililerin 6-2 kazandığı Kayserispor maçının ardından Haber61'e konuştu.

Yiğitalp şu ifadeleri kullandı;

Bizim için keyifli bir ilk yarı oldu. 3. sırada bitirdik. 2011'den sonra en iyi puanı yakaladık. O zaman bir şampiyonluk daha geliyor diyebiliriz o zaman.

Ndiaye listemizdeki oyunculardan biri. Görüştük ve süreç devam ediyor.. Bizim transfer yapmamız için kaynak sağlamamız lazım. Kaynak sağladığımızda teknik heyetin istediği transferi yapacağız. Zaten 1 tane yabancı oyuncu boşluğumuz var.

Socar konusunun neden konuşulduğunu açıkçası bilmiyorum. Bunu yazanlara sormak lazım. Görüşmediğimiz ve bilmediğimiz konu hakkında hesap vermek durumunda kalıyoruz.

Ünal Karaman'ın ayrılması vs gibi bir gündemimiz yok o nedenle konuşmaya gerek yok.

Sosa ve Novak ile görüştük, tekliflerimizi ilettik. Menajerlleriyle görüşmeler devam ediyor. Oyuncularla görüşmelerde sıkıntı yok ancak menajerlerin bazı istekleri oldu. Trabzonspor bütçe dışına asla çıkamaz. Hadi olsun diyerek transfer olmuyor.

Uğurcan'ın bileği burkuldu MR'ı çekilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor