Trabzonspor'dan müthiş başlangıç

Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadele bordo-mavililerin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Fırtına, 18 puan toplayarak geçtiğimiz sezondan çok farklı bir başlangıca imza attı ve son 17 sezonun en çok puanına ulaştı.

Trabzonspor'dan müthiş başlangıç

10 Kasım 2020 tarihinde göreve başlayan teknik direktör Abdullah Avcı ile Trabzonspor zirve yürüyüşüne devam ediyor. Deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup ederek puanını 18'e çıkaran Fırtına, ilk 8 haftalık değerlendirilmelerde son 17 sezonun en çok puanını toplayarak tarihi bir başlangıca imza atmayı başardı.

Bordo-mavililer bu sezon oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 18 puan topladı. Yenilgisiz olarak yoluna devam eden Karadeniz devi, attığı 16 gole karşılık ise kalesinde 8 gol gördü. Takım son 7 sezonun ise en az golünü kalesinde gördü.

TAM 12 PUAN FARK ATTI

Trabzonspor, 2020-21'de Newton ile 8 haftalık bölümde 1 galibiyet, 3 beraberlik almış ve 4 kez de yenilmişti. Söz konusu dönemde 6 puan toplayarak 17. sırada yer alan bordo-mavililer attığı 10 gole karşılık ise kalesinde 15 gol görmüştü.

Ligin ilk 8 haftası geride kalırken yoluna namağlup olarak devam eden Karadeniz devi, 18 puan toplayarak geçtiğimiz sezondan çok farklı bir başlangıca imza attı ve son 17 sezonun en çok puanına ulaştı. Trabzon, 2004-05'in ilk 8 haftalık bölümünde 7 galibiyet ve 1 beraberlikle Süper Lig'in zirvesinde 22 puanla yer alıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor