Trabzonspor'dan Mustafa Akbaş kararı! Gönderiliyor mu?

Trabzonspor'dan Mustafa Akbaş hakkında açıklama geldi.

Trabzonspor'dan Mustafa Akbaş kararı! Gönderiliyor mu?

Haber61- Spor Servisi

Trabzonspor bugün akşam saatlarinde yaptığı idmanla Galatasaray maçı hazırlıklarına devam etti.

Hafta içerisinde Malatyaspor ile görüşüp anlaştığı iddia edilen Mustafa Akbaş hakkında idmanı izlemeye gelen Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan Haber61TV mikrofonlarına özel açıklama geldi.

Mustafa Akbaş'ın gidişine onay vermediklerini belirten Hacısalihoğlu "Mustafa Akbaş ile yaşanan sorunları ve gidip gitmeyeceği konusundaki son durum hakkında da bilgi veren Hacısalihoğlu "Bunlar bizim çocuklarımız. insanın kendi çocuğu alınganlık gösterirse kapı önüne koymazsınız. Bazı olaylara duygusal bakabilir. Bu kulüpte önemli görevlere gelmiş insanlarında bazı şikayetleri olmuş, bular sonra da unutulmuş. Biz yerli oyuncu sayısını artırmaya çalışırken, kendi altyapımızdan bir oyuncuyuı göndermeyi doğru bulmayacağımızı söyledik. Yasal olarak da kendi çocuğumuz olarak da böyle bir hakkı yok." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor