Trabzonspor'dan Mady Camara hamlesi

Trabzonspor gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Trabzonspor'dan Mady Camara hamlesi

Trabzonspor, gelecek sezonun kadro planlaması kapsamında transfer çalışmalarına hız verdi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın dün akşam bir televizyon programında yaptığı açıklamada , bordo-mavili takımın transferdeki aktif duruşunu gözler önüne serdi.

Doğan, Birçok oyuncu ile görüşüldü. İmza atan oyuncular da var imza atma aşamasında olan oyuncularda var." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un transfer radarında yer alan isimlerden biri de Olympiakos'ta forma giyen Mady Camara.

Daha önce de Camara ile ilgilenen ancak oyuncunun devam eden sözleşmesi nedeniyle transferi tamamlayamayan Trabzonspor, Camara'nın sözleşmesinin bu sezon sonunda sona erecek olmasıyla yeniden harekete geçti. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın da onay verdiği bildirilen transfer çalışmaları kapsamında, Camara'nın menajeri ile yeni bir görüşme yapıldığı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler