Trabzonspor'dan kritik galibiyet! Osmanlıspor Trabzonspor maç özeti

Osmanlıspor Trabzonspor karşılaşması bugün oynandı. Nefes kesen mücadeleyi Trabzonspor kazandı

Trabzonspor'dan kritik galibiyet! Osmanlıspor Trabzonspor maç özeti
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 20. haftasında bugün Osmanlıspor Trabzonspor karşılaşması oynandı. Nefes kesen Osmanlıspor Trabzonspor  maçında gülen taraf bordo mavililer oldu

Ligde yükselişini sürdürmek isteyen Trabzonspor deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaştı. Bordo mavililer Olcay Şahan'ın golüyle 1-0 kazandı.

MAÇ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Son 3 maçını kazanmanın moraliyle karşılaşmaya başlayan Trabzonspor, ilk tehlikeli atağında golü buldu. 16. dakikada Uğur Demirok'un uzun pasında ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Olcay Şahan, düzgün ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Şu ana kadar 2 asit yapan Olcay, ilk golünü da atmış oldu.  İlk yarıda istediği oyunu ortaya koyamayan Osmanlıspor, 37 ve 40. dakikalarda gole çok yaklaştı ama Onur Kıvrak gole izin vermedi.  İkinci yarıda ise Osmanlıspor tüm hatlarıyla yüklendi ama N'diaye ile gollük fırsatları kullanamadılar. karşılaşmayı 1-0 kazanan Trabzonspor, çok üzün süre sonra 4 maç üstüste kazanma başarısı gösterirken, 30 puana yükselerek maç fazlasıyla 6. sırada kendie yer buldu. Osmanlı ise 27 puanda kaldı. 

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER

Osmanlıspor Trabzonspor maçı öncesinde bordo mavili takımda eksik oyuncu bulunmuyor. Ankara'ya tam kadro giden Karadeniz ekibinin kafilesinde yer alan isimler şu şekilde;  Onur, Esteban, Uğurcan, Zeki, Pereira, Uğur Demirok, Durica, Mas, İbanez, Medjani, Mustafa Akbaş, Aytaç, Okay, Onazi, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Olcay, Bero, Castillo, Rodallega ve N’doye. Sakatlığı bulunan kaleci Furkan Taş’ın yanı sıra kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici, transfer görüşmesi yapan Sheydaev ve U19 milli takımında bulunan Abdülkadir Ömür Ankara’ya götürülmedi. 
Süper Lig'in 20. haftasında bugün Osmanlıspor Trabzonspor karşılaşması oynanacak. Nefes kesecek Osmanlıspor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda


OSMANLI ÜSTÜN

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 13 maçta Trabzonspor'un 5, Osmanlıspor'un ise 6 galibiyeti bulunuyor. 2 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamazken, Başkent temsilcisi attığı 17 gole karşılık ise kalesinde 20 gol gördü.

BAŞKAN YALNIZ BIRAKMAYACAK
Tek düşüncesi 3 puan olan Bordo-Mavililer’de başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulunun tamamının da takımla birlikte başkentte olması bekleniyor. Başkan Usta’nın, futbolcularıyla özel bir görüşme yaparak, onları maç öncesi motive edeceği öğrenildi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da her fırsatta bu maçın önemini öğrencilerine aktardığı belirtildi.

6 PUANLIK MAÇ

Trabzonspor ile Osmanlıspor arasında oynanacak olan müsabaka 3 puandan öte 6 puan değeri taşıyor. 27 puanla ligde 9. sırada bulunan Bordo-Mavililer, kendisi ile aynı puana sahip 8. sıradaki Konyaspor, 7. sıradaki Bursaspor'un da bu hafta puan kaybı yaşaması ve ligde 6. sıradaki rakibi Osmanlıspor'u mağlup etmesi halinde bir anda 6. sıraya yükselme şansı yakalayacak. Karadeniz temsilcisi böylece Osmanlıspor'u koltuğundan edecek ve üst basamaklara doğru tırmanışını sürdürecek. 

HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK

Ligin ikinci yarısında deplasmanda Bursaspor'u 2-1, Kasımpaşa'yı 1-0, sahasında ise Gaziantepspor'u 4-0 mağlup eden ve üst üste 3 maç kazanma başarısı gösteren Trabzonspor, ligin ikinci yarısındaki çıkışını Osmanlıspor karşısında da sürdürmeye kararlı gözüküyor. Karadeniz ekibi sahadan galibiyetle ayrılması halinde uzun bir aranın ardından 4 maç üst üste kazanma başarısına ulaşacak. 

4 OYUNCU SINIRDA

Bordo-mavili takımda Osmanlıspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Karadeniz ekibinde Onur, Uğur, Aytaç ve N'Doye, kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta oynanacak Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Ersun Yanal, sınırda olanları kart konusunda uyarmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor