Trabzonspor'dan kritik galibiyet

Spor Toto Süper Lig 30. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan ve hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdük çaldığı karşılaşma vasat bir futbol oynayan Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle sonuç

Trabzonspor'dan kritik galibiyet
Spor Toto Süper Lig 30. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.
 
Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan ve hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdük çaldığı karşılaşma vasat bir futbol oynayan Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle sonuçlandı.
 
Bordo-mavili ekibe Karadeniz Derbisi'ni kazandıran goller 28. dakikada Salih Dursun'dan ve 85. dakikada Deniz Yılmaz'dan geldi.
 
Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 50'ye çıkardı ve haftayı 6. sırada noktaladı. Rizespor ise 28 puanla 15. sırada kaldı.
 
Süper Lig'in 31. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Gaziantepspor'a konuk olacak. Trabzonspor ise Bursaspor'u ağırlayacak.

Maçın ayrıntıları için tıklayın

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor