Trabzonspor'dan kongreye katılan üyelere anlamlı hediye

Trabzonspor'da göreve gelen yeni yönetimden kongreye katılan üyelere jest geldi.

Trabzonspor'dan kongreye katılan üyelere anlamlı hediye

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan ve yönetiminden, 26 Mart 2023'te gerçekleştirilen Olağanüstü Kongre'ye katılan kulüp üyelerine jest geldi.

26 Mart'ta yapılan seçimle göreve gelen Ertuğrul Doğan ve yönetimi, kongreye katılan üyelere teşekkür mesajı ve forma hediyesi içeren bir paket gönderdi.

Bordo mavili yönetimin böyle bir jest yapması ise kulüp üyeleri tarafından olumlu karşılandı.

Trabzonspor'dan kongreye katılan üyelere anlamlı hediye

Forma üzerindeki teşekkür yazısı ise dikkatleri çekti. Kongre üyelerine gelen teşekkür mesajında ise, "Değerli Üyemiz, Kulübümüzün son yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına katılarak Trabzonspor'umuza verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz. Tek liste ile girip tek yürek halinde çıktığımız Genel Kurulda, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımla birlikte bizlere tevdi ettiğiniz görevi Trabzonspor'umuzun başarılarına yenilerini katmak için en iyi şekilde yerine getirmenin gayretini göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, katılımızın anısına, takımımızın formasini armağan etmek isteriz. Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı da kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyoruz. Saygılarımızla" ifadelerinin yer aldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler