Trabzonspor’dan kiralık olarak giden Tonio Teklic ve Göktan Gürpüz, 1. Lig'de sezonun son haftalarına girilirken asist yarışında kıyasıya bir rekabet içerisinde.
Erzurumspor formasıyla mücadele eden Tonio Teklic, 33. haftada oynanan ve 1-1 sonuçlanan Çorum FK karşılaşmasında takımının golüne asist yaparak dikkat çekti. Öte yandan, sezonu Karagümrük’te kiralık olarak geçiren Göktan Gürpüz, Esenler Erokspor karşısında 90 dakika sahada kaldı ancak takımı sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.
Her iki oyuncu da şu ana dek Trendyol 1. Lig'de 8’er asistle oynuyor. Bu performans, bordo-mavili kulübün genç yeteneklerinin gelişimini yakından takip eden teknik heyet için de sevindirici bir tablo oluşturuyor.
Sezonun bitimine bir hafta kala, Teklic ve Göktan’ın performansları hem takımlarının kaderini belirleyecek hem de Trabzonspor’a dönüş yolunda önemli bir referans olacak.
Kaynak: