Trabzonspor’dan kiralık giden oyuncuların kaderi ne olacak! Bjelica’dan müjde geldi

Trabzonspor teknik direktörü Bjelica’dan kiralık olarak başka takımlarda bulunan oyuncular ile alakalı açıklama yaptı.

Trabzonspor’dan kiralık giden oyuncuların kaderi ne olacak! Bjelica’dan müjde geldi

Trabzonspor teknik direktörü Bjelica basın toplantısı düzenledi.

Geçtiğimiz sezon başka takımlardaki oyuncular ile alakalı açıklamalarda bulunan Bjelica müjdeyi verdi.

Bjelica ayrıca altyapıdan gelen oyuncular ile alakalı da açıklamalarda bulundu.

Bjelica, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Ben burada olmadığım süreçte de kulüp kiralık oyuncuları izliyordu. Ben de buraya geldikten sonra kulübümüz gelişimleri hakkında bilgilendirme yaptı. Gün gün takip ediyoruz. Bu isimlerden aramıza katılan 2-3 isim olacak. A takımda kampta kendilerini gösterme fırsatını vereceğiz.

U-19 takımın 5-6 oyuncu kampta bizimle olacak. Hem fırsat vereceğiz hem de bir sinyal vermek istiyoruz. Genç oyuncuların kimisi 18'inde hazır olabilir kimisi ise 21 yaşında olmasına rağmen hazır olmayabilir. Trabzonspor'da iyi işler çıkaracak oyuncular mutlaka olacaktır.

Trabzonspor her zaman yarışmak zorunda. Altyapı mutlaka önemli bir kaynak olacaktır. Barcelona'yı düşündüğümüzde altyapısı meşhur ancak bazen oyuncu çıkaramadıklarını bazen de yılda 2-3 oyuncu çıkarabildiklerini görüyorsunuz. Bu uzun süreçli bir konu. Biz de ilk andan itibaren gençleri oynatmada sorun yaşamadık.

Arif, Taha gibi oyunculara fırsat verdik. Başakşehir maçında 5 genç oyuncu da bizimle olacak. Onları da görmek istiyoruz. Oyuncuları hazır olduğu anda oynatamazsanız, erken ya da genç oynatırsanız kaybetmiş olursunuz. Doğru zamanda Trabzonspor'a fayda getirecek şekilde kullanmak istiyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor