Trabzonspor'dan İstiklal Caddesi saldırısı açıklaması

İstanbul'da İstiklal Caddesinde meydana galen canlı bomba saldırısı sonrasında Trabzonspor'dan açıklama geldi

Trabzonspor'dan İstiklal Caddesi saldırısı açıklaması

İstanbul'da İstiklal Caddesinde meydana galen canlı bomba saldırısı sonrasında Trabzonspor'dan açıklama geldi.

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Türkiye’mizi son zamanlarda hedef alan terör saldırılarının son adresi İstanbul olmuştur. Canlı bomba eylemi sonucunda bazı vatandaşlarımız hayatını kaybetmiş bazıları da yaralanmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bu sistematik saldırılar hepimizi derinden yaralamıştır. Çocuklarımızı, gençlerimizi, bütün yurttaşlarımızı ayrım gözetmeksizin hedef seçen terör örgütlerinin, ülkemizin birliğine ve toprak bütünlüğüne karşı yürüttükleri bu hain saldırıları şiddetle lanetliyoruz. Bu tür kirli emellerin bizi ayıramayacağı aksine kenetleyeceği ortadadır. Bizler Türkiye’mizde, farklı dil, din, ırkta yıllardır bir arada yaşayan vatandaşlarımızla kardeş kalmaya devam edeceğiz. Karanlık odakların, eli kanlı teröristlerin bu kardeşliği bozmaya, topraklarımıza nefret tohumları ekmeye gücü yetmeyecektir. Milletimiz her zaman olduğu gibi bu badireleri atlatacak, terör belasının üstesinden gelecektir. Allah ülkemizin ve milletimizin yardımcısı olsun" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor