Trabzonspor'dan iki isim gidiyor!

Akhisar Belediyespor'un Trabzonspor'dan orta saha oyuncusu Abdülkadir Özdemir ve stoper Caner Osmanpaşa ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Geçen sezon Şanlıurfaspor'da kiralık oynayan 24 yaşındaki Abdülkadir ve yine geçen sezon Kayseri Erciyesspor

Trabzonspor'dan iki isim gidiyor!
Akhisar Belediyespor'un Trabzonspor'dan orta saha oyuncusu Abdülkadir Özdemir ve stoper Caner Osmanpaşa ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.
 
Geçen sezon Şanlıurfaspor'da kiralık oynayan 24 yaşındaki Abdülkadir ve yine geçen sezon Kayseri Erciyesspor'a kiralanan 27 yaşındaki Caner'i bonservisleriyle almak isteyen Akhisar yönetiminin bu konuda Trabzonspor'la da anlaştığı bildirildi. Abdülkadir, Caner ve Karabüksporlu Onur Ayık'ın bugün ya da yarın Erzurum Palandöken kampına katılıp orada sözleşme imzalamaları bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor