Trabzonspor’dan Hamsik videosu! Eski takım arkadaşları bakın neler söyledi

Trabzonspor Hamsik ile ilgili eski takım arkadaşlarının görüşlerinin olduğu bir video yayınladı.

Trabzonspor, yeni transferi Marek Hamsik ile ilgili eski takım arkadaşlarının grüşlerinin yer aldığı bir video paylaştı.

Paylaştığı videoda Napoli’den takım arkadaşları Edison Cavani, Allan, Riccardo Bidon, Igor Bobik, Jan Batalik’in ifadelerine yer verildi.

İşte o mesajlar...

Edison Cavani: “Harika bir insan, örnek bir oyuncu ve profesyonel. Onun gösterdiği özveriye karşılık futbolun onu ödüllendirmeye devam etmesini umuyorum.”

Allan: “Medyanın onun hakkında neden daha fazla haber yapmadığını anlamıyorum. O harika bir futbolcu, inanılmaz bir oyuncu. Pozisyonunda dünyadaki en iyi oyuncularından biri. Onunla oynamak büyük bir zevk.”

Riccardo Bigon: “Hamsik çok zeki bir futbolcu. Takım arkadaşlarının yaptıklarına göre sahada konumlanabiliyor.”

İgor Bobik: “Antrenmanda gördüğüm ilk an transfer etmek istedim. Kafası hep yukarda, iki ayağını kullanabiliyor, pasları zekice ve sahada nerede olması gerektiğini biliyor.”

Jan Batalik: “Anormal derecede güçlü bir bünyesi var. Kandaki oksijen doygunluğu gibi testler yaptığımızda vücudu iki gün içinde toparlandı. Çoğu oyuncunun 3 veya 4 güne ihtiyacı olur. Bu onun için adeta bir hediye.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor