Trabzonspor'dan golcü girişimi

Bordo mavililer golcü transferi için de arayışlara başladı

Trabzonspor'dan golcü girişimi
Haber61 Spor Servisi

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Trabzonspor'da gözler Kucka, Medel, Junuzovic ve Visca transferlerine çevrilmiş olsa da bir de golcü almak için arayışlar hızlandı.

Öncelik orta saha transferlerine verilse de bu transferlerin sonlandırılması sonrasında mali durum el vermesi halinde Trabzonspor golcü transferi de yaparak hücum hattını güçlendirecek. Rodallega ile yıldızı barışmayan ve N'doye'den daha iyi bir golcü isteyen Yanal'ın verdiği isimler üzerine çalışmalarını sürdüren bordo mavililer hem yurt dışı hem de yurtiçindeki alternatifleri değerlendiriyor.

Öte yandan Rodallega'ya gelen tekliflerin istenilen seviyeye çıkması durumunda transferine izin verileceği belirtilirken golcü oyuncunun gitmesi halinde forvet transferinin de öncelikler arasına alınacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler