Trabzonspor'dan gitti yeniden doğdu!

Trabzonspor’un 2012-13 sezonunun başında Gençlerbirliği’nden transfer ettiği ve geçen sezon yollarını ayırdığı  Yasin Öztekin Galatasaray’da yeniden doğdu.Trabzonspor’da beklenen performansı gösteremeyen ve istikrarlı bir form grafiği yakalayamayan Yasin

Trabzonspor'dan gitti yeniden doğdu!

Trabzonspor’un 2012-13 sezonunun başında Gençlerbirliği’nden transfer ettiği ve geçen sezon yollarını ayırdığı  Yasin Öztekin Galatasaray’da yeniden doğdu.

Trabzonspor’da beklenen performansı gösteremeyen ve istikrarlı bir form grafiği yakalayamayan Yasin toplamda 32 maçta forma giyerek 4 gol 3 asist yapmıştı. 28 yaşındaki futbolcu Trabzonspor’da tutunamayıp Kayseri Erciyesspor’a önce kiralık sonra da 450 Bin Euro’ya bonservisiyle verildi.

K.Erciyesspor’da kenini toparlayan Yasin performansıyla Galatasaray’ın yolunu tuttu. Yetenekli futbolcu Galatasaray’da yeniden doğarken 33 maçta 5 gol 14 asist yaparak takımını zirvede tutan futbolculardan biri oldu.

Galatasaray’ın ezeli rakibi Beşiktaş’ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ilk golünü kaydeden Yasin Öztekin, bu sezon adeta küllerinden doğdu.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında TT Arena’da Beşiktaş ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Mücadelenin açılış golünü kaydeden 28 yaşındaki Yasin Öztekin, ligdeki gol sayını da 4’e yükseltti. Yasin bu performansıyla adından çokça bahsettirirken takımının da değişilmezi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler